Trenerkurs på Stilvoll

I helgen har NFF vært på Søfteland og arrangert trenerkurs på Stilvoll. Kurset er det første delkurset på Grasrottrener stigen (1/4). 11 personer fra Søfteland Turn & Idrettslag deltok som elever. Disse vil bidra til kvalitetsøkningen i klubben på trener- og lagledersiden i fremtiden.

Breddeidretten vil alltid være avhengig av at foreldre påtar seg oppgaver som trenere og lagledere for barnelagene. Som oftest er dette helt vanlige foreldre uten spessielle forutsetninger eller erfaringer som fotballspillere eller trenere fra før. Norges Fotballforbund har en kursrekke (Grasrottreneren) som skal bidra til at disse frivillige mødrene og fedrene skal få den kompetansen som trengs for å gjøre en god jobb for sitt lag. Denne helgen var 11 personer fra Søfteland Turn & Idrettslag samlet på Stilvoll for å gjennomføre første delkurset. Kursdeltakerne var i hovedsak trenere for de yngste lagene og et par lagledere, men gledelig var det også å ha med to spillere fra klubens A-lag. En bred sammensetning av erfaringer bidrar til at kurset blir bra og at man lærer mest mulig. Kurset er bygget opp med teori og praksis. Praksisdelen på søndagen ble gjennomført med elevene i trenerrollen og en gruppe med barn som spillere.

Klubben takker NFF for tilrettelegging og gjennomføring av kurset på Søfteland og gratulerer alle deltakerne med gjennomført kurs. Vi er takknemmlig for den innsatsen trenerne og laglederne gjør for barna i klubben, dere er viktige for klubben nå og i fremtiden.

 

Støtt oss!

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift