Fotballdagen på Stilvoll

Lørdag 28.september arrangerte fotballgruppen Fotballdag på Stilvoll. Dette er et internt arrangement hvor hovedmålet er å bygge klubbtilhørighet og knytte vennskap på tvers av aldersgruppene og på tvers av kjønn.

Lørdag skinte solen på Stilvoll og 87 forventningsfulle barn fra alle våre lag sto klare for en miniturnering med lag sammensatt på tvers av årskull og kjønn. Hvert lag fikk en A-lagsspiller som lagleder gjennom dagen slik at bånd også knyttes til vårt seniorlag.

Etter 6 intensive 15 minutters kamper med mye god og morsom fotball, pauser med vafler, is og hotdog var det dags for konkursnse for barna: "Nærmest midtlinjen" var tema  i konkuransen. I den yngste klassen ble Emil Nordvik ble kåret til vinner tett fulgt av Malene Nordland. I klassen for de eldste så det lenge ut til at seieren skulle gå til Magnus Kallestadbakken som la ballen 8 cm fra streken i konkuransens første skudd, men mot slutten fikk Linnea Sælen til et nærmest perfekt skudd som gjorde at ballen tangerte den hvite linjen og stakk av med seieren.

I tradisjones tro var rosinen i pølsen lagt til sist i programmet, nemlig kamp mellom alle barna og A-laget. A-laget så noe bekymret ut når dommeren blåste kampen i gang og over 80 spillere kom stormende mot de. A-laget gikk opp i en tidlig ledelse 1-0, men barna utlignet. Når Henning Wold for andre gang headet A-laget i ledelse kunne det se ut som om seieren var sikret, men barna slo nok en gang tilbake og utlignet. Stillingen endte til slutt 2-2 og alle kunne reise hjem fra Stilvoll som vinnere, full av gode minner om dagen og sesongen 2019.

 

Støtt oss!

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift